Vær god ved din hud

12 juli 2019
Michelle Løhde Nielsen
Vær god ved din hud

En sund og strålende hud udstråler energi, selvtillid og et godt helbred. Din hud sladrer nemlig, hvis du ikke er i balance, så derfor er det altid en god idé at bruge tid på en god hudplejerutine.

Med en flot hud kan du blive den bedste version af dig selv. Vi har derfor samlet de allerbedste hudplejetips, så du kan komme igang med at gøre din hud en tjeneste. 

1. Slut badet af med iskoldt vand 

Tanken er måske ikke rar, men hvis du gerne vil gøre noget godt for blodomløbet og energien, så kan det anbefales at slutte badene af med et hurtigt isbad. Skru helt ned for temperaturen og tage et par sekunder under det iskolde vand. Du vil med garanti føle dig dejlig forfriskende bagefter.

2. Fugt, fugt og fugt 

Det er vigtigt, at huden får masser af fugt, så den ikke tørrer ud og mister sin glød – og det gælder både kroppen og ansigtet. Giv ansigtet fugt både morgen og aften og hele kroppen efter badet. 

3. Skrub huden

Et par gange ugen er det en god idé, at du skrubber huden (både ansigtet og kroppen) med en eksfolierende creme, gel eller handske. Det fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og med masser af glød.

4. Husk at rense huden

Det er vigtigt, at du altid får fjernet make-up og renset huden, inden du går i seng, da den også har brug for ånde. Efter en hel dag kan der blive samlet en lang række skidt og bakterier på huden, så det er altid en god idé at fjerne det inden sengetid. Slut af med serum og en god natcreme. 

5. Drik masser af væske og spis regnbuens farver

Selvom det selvfølgelig er vigtigt, at du smører huden ind, så er det også vigtigt, at du giver huden fugt indefra. Derfor skal du huske at drikke masser af væske, så huden ikke bliver dehydreret og tør. Du skal også gerne gå efter at spise alle regnbuens farver, da de forskellige farver er symboler på forskellige vitaminer og mineraler, som er gode for huden. 

Flere Nyheder