Terapi for par i Charlottenlund

30 september 2019
admin

Går du og din partner ofte op i limningen, når det handler om jeres forhold? Tilbringer i mere tid med at skændes, end med kærligt og konstruktivt samvær – og er du i tvivl om, hvorvidt I nogensinde kan finde tilbage til den kærlighed og omsorg, I engang nærede for hinanden? Så er det muligvis på tide at opsøge en parterapeut.

Autoriseret psykolog Karina Elver Hansen – parterapi i Charlottenlund

Når du og din partner står for at skulle vælge den terapeut, som kan guide jer igennem jeres krise og frem til et mere balanceret parforhold, er det vigtigt, at I vælger en fagperson med erfaring og den rette uddannelse.

Autoriseret psykolog Karina Elver Hansen er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og University of Kent i Canterbury. Såvel under sit ophold i England som i København har Karina Elver Hansen beskæftiget sig med psykologisk rådgivning og praktik. Karina Elver Hansen har således lang erfaring med både psykologisk teori og praksis, og har særligt specialiseret sig i familie relaterede dynamikker og problematikker.

Karina Elver Hansen har en rigtig god basis for at yde den bedste vejledning, og for at give jer som par den optimale behandling i form af terapi og øvelser, som har til formål at styrke jeres parforhold. Dette sker igennem en proces, ved hvilken i lærer at blive opmærksomme på de ubalancer, der skabes i jeres samliv, og deres respektive ophav. Disse ubalancer kan eksempelvis hidrøre fra jeres tidligere tilværelse, hvor I hver især kan have været udsat for traumer eller svigt, som nu hjemsøger jeres forhold.

I er i gode hænder hos Karina Elver Hansen, som med sikkerhed kan give jer noget at arbejde med, således at jeres parforhold kan komme tilbage på rette spor.

Du kan læse mere, og aftale tid til en konsultation, på karinaelver.dk

Flere Nyheder