Samtaleterapi hos autoriseret psykolog på Østerbro

05 juli 2021
Astrid Pedersen

Er du ked af din tilværelse, men magter du ikke at lave om på den? Døjer du med stress, angst eller depression, og dræner det alle dine ressourcer i hverdagen? Eller slås du med en uoverkommelig sorg som ikke synes at ville fortage sig? Så kan du overveje at søge professionel hjælp.

Terapi sessioner hos en dygtig psykolog kan være til stor gavn for dig som er sygemeldt med stress, lider under sorg og depression, eller befinder dig midt i en eksistentiel krise og bare gerne vil videre.

Find din lokale psykolog på østerbro

Hvis du ønsker hjælp fra en dygtig psykolog kan det godt betale sig at vælge en psykolog med praksis eller klinik tæt på din bopæl. Så slipper du for lang transport tid med risiko for forsinkelser. Og samtidig bliver du lettere motiveret til at komme af sted til din psykolog aftale.

Er du bosiddende på Østerbro eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Renate Sommerstad som din psykolog. Hos Renate Sommerstad får du en psykolog behandling som på én og samme tid er personlig, empatisk og professionel. Renate Sommerstad har mange års erfaring inden for behandling af diverse psykologiske problemer og vil kunne hjælpe dig uanset hvad du går og slås med.

Når du møder op til din første konsultation hos psykolog Renate Sommerstad vil du gennemgå en grundig udredning som skal danne grundlag for dit fremtidige psykolog forløb. Al terapi hos Renate Sommerstad vil tage udgangspunkt i netop dine individuelle problematikker og din historik. Du vil altid opleve at blive modtaget med åbenhed og indføling. Og dine problemer vil aldrig blive nedgjort eller bagatelliseret når du går i samtale terapi hos autoriseret psykolog Renate Sommerstad.

Du kan læse mere om Renate Sommerstad, og booke tid til din første psykolog konsultation, på renatesommerstad.dk.

Flere Nyheder