Sådan laver du de bedste amerikanske pandekager

23 marts 2021
Silje Hansen

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave som lækker brunch eller til frokost, så kan du med fordel læse med her. I en travl og stressende hverdag kan der sjældent være tid og overskud til at bruge for lang tid på at lave mad. Men indimellem synes man også selv at man trænger til at forkæle sig selv. Der kan naturligvis også være en anledning til at overraske sin partner, familie eller bare sig selv. Her kan du lave lækre og velsmagende amerikanske pandekager. 

Der er mange måder at fortolke amerikanske pandekager på, hvorfor vi har valgt at lave en meget basis opskrift, som du kan sætte dit personlige præg på. I vores opskrift på amerikanske pandekager, kan vi garantere at det er en sikker vinder – hver gang.

Sådan laver du de bedste amerikanske pandekager

Hvis du er på jagt efter en god og lækker opskrift på at lave amerikanske pandekager, kan vi hjælpe dig godt på vej. Først og fremmest er det vigtigt at have de bærende ingredienser klar. For at lave amerikanske pandekager, kræver det blandt andet  Sødmælk, hvedemel, æg, sukker, salt, bagepulver og smør. Herudover skal du også bruge smør til stegningen. Hvis du ønsker at toppe dem med bær, chokolade eller flormelis, kan du også gøre det. Der er også flere der vælger at bruge marmelade. Hvis du ønsker at servere dem på ægte amerikansk maner, skal du stakke med smør, ahornsirup og evt. lidt bacon eller pølser til. Så er det lige i øjet.

Opskriften på de bedste amerikanske pandekager

Er du i tvivl om fremgangsmåden eller hvordan du kommer godt i mål med dine amerikanske pandekager, kan du med fordel besøge https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/4209/amerikanske-pandekager. Her kan du følge opskriften til punkt og prikke og få et lækkert resultat hver gang. Der er også mange andre lækre opskrifter på meget andet. 

Flere Nyheder