Lad en ernæringsterapeut booste dit helbred

05 april 2021
Astrid Pedersen

Har du svært ved at komme af med de overflødige kilo, og har du samtidig en tilbøjelighed til at blive hurtigt syg eller udvikle inflammatoriske tilstande i din krop? Så kan du søge hjælp hos en ernæringsterapeut.

Hvad kan en ernæringsterapeut hjælpe mig med?

En ernæringsterapeut kan hjælpe dig med at lægge en fornuftig kostplan som sikrer at du får alle de essentielle næringsstoffer der skal til for at holde din fordøjelse – og dermed dit immunforsvar – i balance.

Fordøjelsen, her under især tarm systemet, er nemlig en rigtig vigtig del af immunforsvaret. Det er her der produceres mange af e stoffer som kroppen skal bruge i forbindelse med et stærkt forsvar mod vira, bakterier, og andre sygdoms fremkaldende faktorer.

Derfor er det vigtigt at du får tilført de rette næringsstoffer så som for eksempel vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer og en vis mængde protein og kulhydrat – det hele i et afbalanceret forhold som holder kroppen velnæret på korrekt vis.

Hvad kan jeg opnå med hjælp fra en ernæringsterapeut?

Når du lader en ernæringsterapeut forestå udarbejdelsen af den kostplan som skal hjælpe dig til et sundere liv vil du nærmest fra dag eet opleve en forbedring i din generelle helbreds tilstand. Du vil opleve mindre tendens til oppustet mave, og føle dig mindre uoplagt og flad efter et måltid.

Du vil opdage at der ikke skal så meget til førend du føler dig mæt og tilfreds, hvilket skyldes måltidets ernæringsmæssige sammensætning. Du vil få lettere ved at skille dig af med affaldsstoffer ad naturlig vej hvilket blandt andet giver dig en renere hud. Og så vil du opleve et hensigtsmæssigt vægt tab som vil kunne holde sig i mange år såfremt du overholder din kostplan.

Hvor finder jeg en dygtig ernæringsterapeut i Århus?

I Århus finder du den dygtige og erfarne ernæringsterapeut og kostvejleder Frede Damgaard – læs mere på frededamgaard.dk

Flere Nyheder