Lad din tandlæge hjælpe med at bevare dine flotte tænder

04 august 2021
Astrid Pedersen

Når du flytter til en ny by får du af den offentlige sygesikring automatisk tildelt en ny læge. Dette gør sig ikke gældende for tandlægen. Her skal du selv på jagt i dit lokalområde. Og her kan det sagtens betale sig at se sig rigtig godt for.

Hvor finder jeg en god tandlægeklinik i Århus?

Hvis du er på udkig efter en dygtig tandlæge med erfaring og ekspertise inden for alle de kendte tandbehandlinger skal du vælge Tandlægerne på Stjernepladsen.

Tandlægerne på Stjernepladsen er en velrenommeret tandlægeklinik med central beliggenhed i Århus midtby. Det er nemt at komme til Tandlægerne på Stjernepladsen uanset om du er i bil, med bus, til fods eller på cykel. Og selve klinikken har også gode adgangsforhold for patienter.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne på Stjernepladsen som min tandlæge i Århus?

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen finder du udelukkende dygtige og kompetente personaler. Klinikken huser såvel tandlæger som tandplejere og klinik assistenter, og har god kontakt til både kæbe kirurger og tandteknikere i området.

Når du vælger Tandlægerne på Stjernepladsen som din tandlægeklinik i Århus er du således i trygge og professionelle hænder. Du vil i forbindelse med din første konsultation kunne forvente en grundig undersøgelse, eventuelt ledsaget af ultralyds undersøgelse og optagelse af røntgen billeder, samt en dybtgående tandrensning. Dette forebyggende arbejde kan hjælpe dig til at bevare dine tænder sunde og stærke hele livet igennem.

Tandlægerne på Stjernepladsen lægger især vægt på forebyggelse af tandsygdomme og vil derfor kunne give dig den bedste rådgivning når det kommer til din daglige mund hygiejne. Og du vil med en tandbehandling hos Tandlægerne på Stjernepladsen hvert halve eller hele år kunne forhindre de værste lidelser og dårligdomme i at opstå.

Du kan læse mere om Tandlægerne på Stjernepladsen, og booke tid til din første konsultation, på stjerneklinik.dk

Flere Nyheder