Lad din lokale tandlæge tjekke dine tænder

Lad din lokale tandlæge tjekke dine tænder

Er det ved at være på tide at opsøge en tandlæge – og er det så længe siden du sidst satte dig i stolen, at du ikke længere kan huske hvem din tandlæge er? Så er det på tide at finde en ny én af slagsen.

Find din nye tandlæge i Favrskov

Er du bosiddende i den østlige del af det centrale Jylland, nærmere betegnet Favrskov eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandlæge Inge Møller. I den lille tandlæge klinik finder du et lille, fast sammentømret team bestående af en tandlæge, en klinik assistent og en tandplejer. Klinikken er præget af en positiv og afslappet atmosfære som helt sikkert vil smitte af på dig som patient.

Hos Inge Møller vil du til hver en tid føle dig tryg og i sikre professionelle hænder uanset hvilken behandling du skal have udført. Lider du af tandlæge skræk kan du altid forud for din behandling gøre opmærksom på dette. Så vil der blive sat ekstra tid af til – og ydet ekstra opmærksomhed i forbindelse med – din behandling. Du behøver altså ikke at lade din tandlæge skræk stå i vejen for at bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt resten af livet.

Når du vælger Inge Møller som din faste tandlæge i Favrskov kan du samtidig være sikker på et højt informations niveau og god kommunikation med dig som patient. Du vil blive inddraget i alle beslutnings processer angående din behandling og vil på et hvert tidspunkt have mulighed for at sige fra. Du vil altid modtage pris overslag på mere bekostelige behandlinger og procedurer. Og Tandlæge Inge Møller er altid åbne over for rate opdeling af betaling for tandlæge behandling.

Du kan læse mere om Tandlæge Inge Møller, og bestille en tid til tandtjek og rensning, på hjemmesiden tandlægeingemøller.dk