Indfølende terapi fra krop og sjæl med TZ terapeut

06 januar 2019
Astrid Pedersen
Indfølende terapi fra krop og sjæl med TZ terapeut

Hvis du mangler overskud i hverdagen, lider under spændinger og deraf følgende smerter, og har en tendens til at blive nedtrykt over selv de mindste småting – så kan det sagtens være, at det skyldes uforløste traumer, som kan bearbejdes ved hjælp af TZ – Traumeforløsende Zoneterapi.

Hvordan foregår en session med en TZ terapeut?

Når du har bestilt en tid til en TZ konsultation hos Stærk Helse, vil du skulle svare på en række spørgsmål i et dokument, som du efterfølgende returnerer til behandler Lonni Stærk. Lonni vil bruge dokumentet som arbejdspapir, og ved hjælp af de besvarede spørgsmål i dokumentet kunne forberede sig på første session, således at hun allerede kan hjælpe dig på effektiv vis fra det indledende møde. Første session indledes med en samtale, som har til formål at etablere et forhold baseret på tillid og respekt. Din behandler vil kunne tune ind på dine behov – måske oven i købet dem, som du ikke selv umiddelbart er opmærksom på. Dette er en hjælp til jer begge, således at behandlingen kan blive så effektiv som muligt.

I selve behandlingen anvendes såvel klassisk zoneterapi som andre teknikker fra den alternative verden, herunder eksempelvis TFT og EFT (Tankefeltterapi og Emotionel Frigørelses Teknik), regressions terapi og Deep PEAT (Primal Energy Activation and Transcendence), afhængig af dine individuelle problematikker og din helt unikke personlige historik.

Målet er at tilgå kroppens og sindets energibaner gennem blid berøring af bestemte zoner på kroppen. Du er ikke i trance, da der ikke er tale op et hypnotisk forløb. Du er deltagende og vågen gennem hele forløbet. Efter behandlingen får du tid til at slappe af og sunde dig, inden den afsluttende afrunding og opsummering, som holder dig oplyst om hvad der foregår under en behandling. Og så får du nogle enkle øvelser med hjem, som gavner dit videre behandlingsforløb.

Læs mere på https://staerkhelse.dk/behandlinger/tz/ 

Flere Nyheder