Hypnose i Hørsholm er en særlig ting

07 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der hersker lidt for mange fordomme om, hvad sådan noget hypnose er for en størrelse, og hvis man så snakker om hypnose i Hørsholm, så kan man godt få den tanke, at der er tale om noget kvaksalveri, hvor folk bare prøver sig frem og ser, hvad der sker – eller de ligefrem bare bilder dig ind, at de kan noget med det her, selvom det ikke er sandt.

For det første så virker hypnose skam, og der er mange mennesker, der får den anbefaling, at de skal besøge en hypnotisør, men det er klart, at der er nogle mennesker, der er mere modtagelige for hypnose end andre, men sådan er det også med lægelig hjælp.

Man hører, at det skulle være uintelligente mennesker, der er nemme at hypnotisere, men samtidig skulle det studie have vist, at det modsatte faktisk er tilfældet, så vi lader den ligge ved, at det er svært at sige.

hypnose hørsholm

Der er skam intet at frygte ved hypnose i Hørsholm

Så frygter nogle mennesker, at hypnose er sådan noget, hvor man mister kontrollen, er helt væk, og man kan overtales til at gøre ting, som man ellers ikke ville have gjort.

Du kan aldrig blive hypnotiseret til at gøre noget, som du ikke vil, og du er ikke mere “væk”, end at man kan sammenligne det med stadiet lige før, man falder i søvn.

Faktisk er det lidt som at meditere, og det er jo trods alt en rar følelse, men her kommer man bare retur til verden og har oplevet en bedring på et område, som man ønskede sig.

Du er i trygge hænder, når du gør til professionelle med hypnose, og det er netop, hvad du oplever, hvis du besøger denne hypnotisør i Hørsholm.

Oplev det på egen krop, og du vil forstå, hvorfor der er så mange, der bruger den slags.

Flere Nyheder