Hvilken psykolog på Frederiksberg skal du gå til?

25 oktober 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Har du brug for psykologhjælp? Og er du endelig klar til at starte i et forløb ved en? Så kan det være lidt af en jungle at navigere rundt mellem de psykologer, der holder til på Frederiksberg. For på hvilket grundlag skal du vælge en psykolog? Det får du hjælp til at finde frem til her. 

Måder du kan vælge en psykolog på Frederiksberg på 

Hvornår har psykologen tid i kalenderen?

Når du skal booke en session ved en psykolog, kan du opleve, at psykologen har ventetid. Det kan næsten være svært at undgå, derfor kan du også gøre op med dig selv, hvor lang tid du kan vente, før psykologen har et hul i kalenderen. For når først beslutningen om at komme til psykolog på Frederiksberg er truffet, så vil du sikkert gerne have hjælp relativt hurtigt. 

Hvilke udfordringer arbejder psykologen med? 

En anden måde du kan vælge en psykolog på Frederiksberg på er, hvilke udfordringer psykologen arbejder med. For hvad end du oplever symptomer på angst, stress, OCD, depression eller du måske har et parforhold i krise, så vil en psykolog der har erfaring med din udfordring være endnu bedre rustet til at hjælpe dig.

Hvordan arbejder psykologen i terapien? 

Selvom psykologer generelt har meget viden om psyken og de udfordringer, man som menneske kan opleve, så kan psykologer arbejde på vidt forskellige måder. Der er nemlig forskellige terapiformer, psykologer kan tage i brug, og som kan gøre, at samtalerne ved en psykolog er anderledes end ved en anden. Hvis du derfor har en terapiretning, du måtte foretrække, så vælg gerne en psykolog ud fra det. 

Har dig og psykologen en fin kemi? 

Når det kommer til psykologer, så er det ikke uvæsentligt, at der er en fin kemi mellem jer. For du skal trods alt vende private ting med vedkommende.

Flere Nyheder