Hvem skal du hyre til ammevejledning i Køge?

20 maj 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Er du netop blevet mor, men er amningen ikke kommet op at køre endnu? Eller er amningen forbundet med udfordringer, smerter eller ubehag? Så kan der være god grund til at kontakte en ammevejleder. En ammevejleder kan nemlig være guld værd, hvis du føler dig fastlåst og amningen ikke går, som du havde forventet. 

Er du i tvivl om, hvem du skal hyre til at hjælpe dig med amningen? Så er der god hjælp at hente her. 

Sådan vælger du en fagperson til ammevejledning i Køge

Hvem kan tilbyde et trygt forløb? 

Når du har et ønske om at få en ammevejleder ud til dig, så kan det være alfa og omega med en, der kan tilbyde et trygt forløb. Det gælder både ift., at du bliver mødt af en person, der er tålmodig, har forståelse for din situation, og som lytter til de ting, du har at sige. Det kan nemlig fylde utrolig meget, når amningen ikke kører, som du ønsker. 

Hvem har en tilgang, der matcher dine ønsker? 

En anden måde du kan vælge en fagperson på, er ud fra, hvem der har en tilgang, der passer til dig. For der kan være meget med personlig energi, måden ammevejlederen går til dig på m.m., som kan spille ind på, hvor succesfuldt jeres møder bliver. 

Du kan ofte blive klogere på ammevejlederens tilgang på vedkommendes hjemmeside.

ammevejledning

Hvilke klientudtalelser har ammevejlederen? 

Når du skal vælge en fagperson til ammevejledning i Køge, kan du også vælge ud fra de klientudtalelser, som ammevejlederen har. For det kan give dig en bedre fornemmelse af, hvad andre har oplevet, når de har haft besøg og været i forløb. Det kan ofte også bekræfte dig yderligere i, hvorvidt du skal booke vedkommende eller ej. 

Nu er du forhåbentlig klædt en smule bedre på til at vælge din næste ammevejleder. 

Flere Nyheder