Hjælp til smertelindring med akupunktur

06 april 2020
Astrid Pedersen

Akupunktur er en af de alternative behandlingsformer med rødder i den østerlandske medicin tradition som for alvor har slået igennem herhjemme. Fra at være en behandlings form med en nærmest okkult status er akupunktur gået hen og blevet ganske standard rundt omkring hos massører og kiropraktorer – ja selv hos visse alment praktiserende læger. Og der er en god chance for, at også dine dårligdomme og skavanker kan mildnes med et akupunktur forløb.

Kan jeg få glæde af akupunktur?

Hvis du lider af tilbagevendende hovedpine eller migræne, spændinger i nakke, skuldre og ryg eller andre former for kroniske smerter, er der meget stor sandsynlighed for at du vil kunne få endog stor glæde af et akupunktur forløb. Der er gode indikationer for at akupunktur virker lindrende på smerter, og samtidig har langsigtede effekter i forhold til forebyggelse af disse.

Mange akupunktur patienter med autoimmune sygdomme og inflammatoriske tilstande så som allergi, gigt, eller IBS (Irritable Bowel syndrome eller irritabelt tyktarm på dansk) beretter også om godgørende effekter ved akupunktur som en del af en helheds orienteret behandling. Og endelig kan akupunktur benyttes i forbindelse med afvænnende behandling af eksempelvis nikotin eller sukker afhængighed.

Hvor finder jeg den bedste klinik til akupunktur i Køge?

Er du bosat i Køge, herfølge eller nærmeste omegn, kan du med fordel tjekke AcuAngel. Hos AcuAngel kan du blive tilbudt alskens former for alternativ behandling, her under akupunktur. Susanne Angel fra AcuAngel er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og har siden taget uddannelser inden for akupunktur, cupping, laser behandling og japansk lifting teknik. Du er således i trygge og professionelle hænder, når du vælger at lade Susanne Angel fra AcuAngel stikke akupunktur nåle i dig.

Hvis du ønsker at bestille tid til en indledende konsultation med henblik på et akupunktur forløb, kan du kontakte Susanne Angel via hjemmesiden acuangel.dk

Flere nyheder