Her finder du en kompetent og erfaren børnetandlæge

25 oktober 2021
Silje Hansen

editorial

Som barn handler det om at komme godt fra start, når det kommer til at passe på ens tænder. Når først vores mælketænder er faldet ud, skal vi leve med den nye tænder resten af livet. Derfor er det vigtigt at du allerede som barn får passet og plejet dem så godt du kan. Dermed forbliver de sunde og stærke, så du kan få glæde af at spise lige det du har lyst til senere hen. 

For at passe godt på dine tænder, kræver det blandt andet at du børster dine tænder dagligt. Her er det forældrenes opgave at hjælpe ens børn godt på vej ved at vise, hvordan man får børstet tænderne godt. Hvis der skulle være madrester mellem tænderne, kan det også være en fordel at bruge tandtråd. 

Hvis du vil sikre dig at dine børn har sunde og stærke tænder, er det en god ide løbende at bestille tandeftersyn hos en børnetandlæge. Her kan der være flere fordele ved at vælge en privat tandklinik, da du både kan få hjælp til almindelig tandpleje og specialiseret behandler samme sted. 

Hvilken børnetandlæge skal du vælge?

Hvis du leder efter en børnetandlæge, er der som udgangspunkt flere gode muligheder, hvis du søger online. Her er der flere private tandklinikker som udelukkende behandler børn og deres forældre. Her er der fokus på at det er en familietandlæge i trygge og gode omgivelser for hele familien.

Det kan være en fordel at vælge en tandlæge som er placeret tæt på din bopæl eller arbejdsplads. Dermed er det lettere at komme frem og tilbage til tandlægen med dit barn eller dig selv. 

Find den bedste børnetandlæge i Virum

Som barn kan du få tilskud op til 65 % af tandbehandlingen, hvorfor det er værd at tage med, når du besøger din lokale børnetandlæge i Virum. Bestil en tid allerede i dag hos intellident.dk.

Flere Nyheder