Healing renser krop og sjæl

Healing renser krop og sjæl

Tro på engle har været en del af menneskehedens åndelige søgen gennem tiderne, og henvisninger til engle kan findes i enhver religion, enhver kultur.

Det engleriget siges at være skabt som en del af en tidligere udvikling af dette univers. Engle opfattes som guddommelige væsener af lys, hvis formål det er at forankre guddommelighed på jorden. De stammer fra en bevidsthedsstrøm uden for de dimensioner, som mennesker kender, fra dimensionen af ​​den oprindelige guddommelige kilde. De er guddommelige budbringere, guider og lærere, der kan rejse igennem tid og rum. Det siges, at engle arbejder på den gyldne stråle af ægte ubetinget kærlighed og visdom, og engle har umådelig kærlighed og medfølelse med os og for vores planet, specielt i disse tider med enorm turbulens og forandring, som forårsager os så meget nød på personligt, organisatorisk, nationalt og internationalt plan.

Engle legemliggør det guddommelige, og når den højeste vibration af guddommelig kærlighed er forankret i din egen bevidsthed gennem en nedbør af sjælsenergi, har du magten til at ændre din virkelighed. Hvis du ønsker at vække din guddommelige bevidsthed igen, hvis du vil ændre dit liv og blive hel og sund og omfavne sand glæde, er healing med engle måske noget for dig?

Det enorme potentiale for helbredelse og personlig såvel som åndelig udvikling, der er tilgængelig gennem healing med engle, er velkendt.

Healing med engle har tiltrukket stor opmærksomhed i store dele af den vestlige verden. Et stigende antal mænd, kvinder og børn fra alle samfundslag tiltrækkes denne form for terapi, som giver muligheden for at opleve den dybe heling og bevidsthedsudvidelse, der er kendetegnende for healing med engle. Healing hjælper med at skifte mental, følelsesmæssig og åndelig stagnation, hvilket letter dyb heling med hurtige, umiskendeligt positive resultater.

Gå til Healing Kurser i Esbjerg og hjælp andre mennesker med at rydde op i deres indre.