Gør den pizzadej til noget særligt
Når de fleste siger, at de vil lave en hjemmelavet pizza, så er det som regel noget med, at de køber dejen og tomatsaucen, mens de så vælger alt det andet, som der skal på pizzaen.
Er man virkelig vild, så laver man den del med tomaten selv, men dejen er der som regel altid; det er sådan en dejlig måde, at man kan sige, at man har lavet mad selv, selvom man egentlig bare har købt en masse ting, der skulle smides sammen og en tur i ovnen.
Så hvis det skal være helt rigtigt, så bør man jo lave den dej til pizzaen selv, og det er faktisk meget mere enkelt og tager slet ikke så lang tid, som folk frygter.
På den måde kan du stort set på den velkendte, sprøde skorpe og lækre smag fra pizzadejen, du kender fra en god italiensk restaurant, ind i dit eget hus.
Pizzadejen kan man godt få en del ud af
For dejen fylder jo ret meget på pizzaen, og for de flestes vedkommende er der mere dej, end der er pizza, så det må jo godt være noget, som der både smager af noget, og som der er gode råvarer i.
Og så kan man eksperimentere lidt med variationerne på sådan en pizzadej med tiden, som man bliver god til at lave den.
Nogle gange kan det kræve nogle ekstra redskaber i køkkenet til at lave det, såsom en deep pan-pizza, men det udstyr skal man jo ikke gå ned på, hvis man virkelig mener det seriøst med at lave forskellige typer af pizzaer.
Man kan jo også forsøge at lave pizzadejen i forskellige former såsom et hjerte i en kærlig anledning, eller hvis man har en interesse, som man går op i, eller der afspejler det land eller den stil, som man laver ens pizza efter.