Gå til psykolog med hele familien

29 marts 2020
Astrid Pedersen

Familielivet kan godt være en hård nyser – især hvis familien er ramt af samspils problemer, eventuelt som følge af sygdom eller misbrug. Det kan tippe balancen i en familie gevaldigt, hvis et eller flere af børnene udvikler behandlings krævende mentale lidelser, eller får konstateret eksempelvis autisme, ADHD eller indlærings vanskeligheder. Mange familier går op i limningen som følge af sådanne begivenheder. Men sådan behøver det ikke at gå for din familie, hvis du sørger for at opsøge hjælp i tide.

Hvordan kan en psykolog hjælpe min familie?

Hvis du føler at din familie er hårdt ramt, og at dens sammenhængskraft er slidt ind til benet, er der god hjælpe at hente hos din lokale psykolog i Odense. Her finder du nemlig en af Danmarks dygtigste og mest kompetente familie terapeuter i form af den autoriserede psykolog Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi fra DPU – Danmarks Pædagogiske Universitet – og er hernæst gennem Dansk Psykolog Forening blvet autoriseret til at arbejde med terapi i privat praksis.

Gennem årene har Jens Henrik Thormann arbejdet med børn, unge og familier i forskellige sammenhænge, blandt andet gennem familie centre og på bosteder for børn fra samspils ramte familier. Jens Henrik Thormann har således den rette erfaring og kompetence til at kunne hjælpe dig og din familie med at genfinde balancen og glæde ved et stærkt og sundt familieliv på trods af genvordigheder i dagligdagen.

Hos Jens Henrik Thormann kan du og din familie deltage i et forløb, som kan styrke jer individuelt såvel som familie. Og så vil Jens Henrik Thormann altid være en solid støtte for såvel forældre som børn, skulle der opstå komplikationer hen ad vejen.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann og booke tid til en familie terapi session på psykologpraksis-odense.dk

Flere nyheder