Forkæl dig selv med reiki healing

23 februar 2021
Cecilie Mortensen

I en tid hvor langt de fleste har en stresset og travl hverdag med arbejde, studie og daglige opgaver, er det vigtigt at mærke sin krop. Det er måske vigtigere end det nogensinde har været før. Stress er gået hen og blevet folkesygdom. Det kan meget vel være fordi de fleste lever med hovedet, og glemmer at lytte til kroppen.

Det er der heldigvis ikke noget at sige til, da man jo er i stand til at klare mange opgaver, og man ikke føler sig stresset. Det er dog vigtigt at mærke sin krop, så man dermed får det bedre med sig selv, og ikke mindst lærer sig selv bedre at kende.

Vores krop og sjæl er afgørende for vores helbred. Derfor er det også vigtigt at gøre en ekstra indsats for at pleje vores kroppe. Det kan du blandt andet gøre ved at få healet din krop. 

Hvad er reiki healing?

Healing har eksisteret i mange år, og er blevet utrolig populært med årene i Danmark. Ved at opsøge en professionel healer, kan du få genskabt balancen i kroppen samtidig med at batterierne bliver genopladet. Det giver dig samtidig mulighed for at lære din krop at kende, fordi du trækker stikket for en kort stund. 

Her kan du blandt vælge reiki healing. Det er en naturlig healing som foregår ved håndlæggelse. Reiki healing virker både på mennesker og dyr. Reiki kan oversættes som “universets livsenergi”. Det vil sige at behandlere ikke bruger sin egen energi, men bruger universet til at genoplade din krop og sjæl. 

Effekten af reiki healing er, at du oplever at kroppen begynder at slappe af. Det giver dig en indre ro og balance. Reiki kan på mange måder sammenlignes med at du får omsorg, så du kan få to på evt. tankemylder. 

Hvem kan udføre reiki healing?

Hvis du ønsker at prøve reiki healing, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til christo.dk. 

Flere Nyheder