Fordele ved at prøve social dining

07 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Fordele ved at prøve social dining

Hvis du ikke har hørt om konceptet social dining før, så kan vi lægge ud med at sige, at et udsøgt sted at foretage den slags på, er ved social dining i århus, hvor Malt.dk kan stå for det.

Kender du til begrebet, så ved du godt, hvad der er tale om, men lad os lige starte med at indføre alle læserne i, hvad der er tale om her:

Ganske enkelt er der tale om, at man er flere personer om at bestille flere retter. Dette er der ikke noget nyt i, og det er faktisk ikke her, det sociale i begrebet på engelsk kommer ind.

Du skal nærmere forestille dig det kendte scenarie, som langt de fleste af os har været ude for, at vi kigger på menukortet på en restaurant og slet ikke kan tage en beslutning omkring, hvad vi kunne tænke os at spise.

Dog ved vi godt fonuftigt, uanset hvor sultne vi er, at de fleste af os kun kan indtage en enkelt hovedret foruden de andre retter, hvis den slags er tilgængelige.

Løsningen er simpelthen social dining, for her bestiller alle mennesker hver sin ret og helst noget forskelligt, og så deler man om maden, så alle kan komme til at smage noget forskelligt.

Ofte er den slags mad delt op i mindre portioner, så alle gæsterne kan få den fulde oplevelse af hver ret, så man for eksempel ikke skal ud i at skære i en bøf fra en anden persons tallerken eller lignende.

På den måde får man også smagt mange af de andre lækre ting på menukortet, som man ellers ikke ville have plads i maven til.

Dette kan være med til at gøre, at man næste gang, når man er ude at spise, kommer ud af sin komfortzone og bestiller noget usædvanligt, som man ellers ikke ville have prøvet.

Flere Nyheder