Find ind til dig selv ved hjælp af en psykolog

01 oktober 2019
admin

De fleste kender vist det, at de læser i en artikel, hvor en person taler om at have “fundet sig selv”. Det lyder jo meget, tænker du sikkert så, men hvordan fanden gør man lide det? Hvor ligger jeg og flyder henne, så jeg kan gå hen og finde mig selv? 

Sandheden er nok nærmere, at du ikke skal tage til et konkret sted, men at dit sande jeg allerede er indeni dig. Det bliver bare gemt væk af traumer, tillært forsvar og måder, hvorpå du tror, at du skal reagere. Derfor har vi faktisk alle sammen mulighed for at finde os selv. Det kan bare kræve noget hjælp at gøre det. 

En af de muligheder, du har for at finde dig selv, er, at du tager til en psykolog. Bor du i Nordsjælland, kan du for eksempel tage til en psykolog i Helsinge. Der kan du for eksempel besøge Mette Herslund, der har stor erfaring med at hjælpe andre med at finde ind til, hvem de er. 

Mange forbinder det at gå til psykolog med at have været ude for voldsomme oplevelser, som du er nødt til at bearbejde. Men sådan behøver det slet ikke at være. Mange kan også få rigtig god inspiration til, hvilken vej de skal tage i deres liv. På et tidspunkt kan du godt komme til at føle, at du sidder fast på den ene eller anden måde. Du kan ikke se, hvordan du skal komme videre og har måske oven i købet svært ved at mærke, hvad du gerne vil. I det tilfælde er det virkelig en god ide for dig, at du går til psykolog. 

Har du været ude for en traumatisk oplevelse, eller døjer du med stress, kan du dog også få hjælp hos psykolog Mette Herslund. Hun kan hjælpe dig i en lang række forskellige sammenhænge, hvilket virkelig giver dig mulighed for at arbejde med dig selv. 

Flere Nyheder