Find hjælp til kranio sakral terapi i Holstebro

28 februar 2022
Silje Hansen

editorial

Det er vigtigt at passe på vores krop. Vores krop bliver naturligvis dagligt belastet gennem vores arbejde og fritidsaktiviteter. I takt med alderen og hvordan du bruger din krop, kan der opstå smerter i kroppen. Det kan enten tyde på, at der er noget der er, som der ikke skal være, eller at kroppen er i ubalance. Det er her kranio sakral terapi i stor grad hjælper med at få din krop i balance igen.

Der er mange der spørger til, hvad det egentlig er for en terapi eller, hvad behandlingen går ud på. Så det får du lige en kort forklaring på her.

Kranio Sakral Terapi holstebro

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en fantastisk og helt eneste stående behandling. Det er en utrolig blid og dyb behandling, hvor man blandt andet gennem avancerede teknikker arbejder med kroppens nervesystem. Det er kun en behandler der er certificeret og uddannet som kan anvende denne terapibehandling. 

Denne behandling er ikke kun fysisk, men det er også en behandling som går ind og arbejder med det psykiske. Smerter og ubalance er ikke kun noget som man kan mærke fysisk i kroppen. Det kan også sætte sig psykisk. Det kan du hele ved at give plads og ro i din krop til at hele. Det at du giver din krop helt ro og slapper af, gør også at du får en klar besked omkring, hvad du har behov for. Derfor er det altid en god ide at lytte til sin krop.

Hvem kan udføre kranio sakral terapi i Holstebro?

Hvis du er i markedet for at finde en behandler som er uddannet og specialiseret i kranio sakra terapi i Holstebro eller omegn, kan vi hjælpe dig på vej. Her kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til lishauge.dk, som er en erfaren behandler.

Flere Nyheder