Få smag for fisk på en fiskerestaurant

21 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Er du den type, som der mener, at fisk hører hjemme i havet og ikke på en tallerken?

Måske tænker du, at det er noget mad for folk, der er ved at overgå til at blive vegetarer, da mange starter på den her måde, og du gad da kun spise en fisk, hvis der ikke var andet at gøre.

Du kan godt lide at fiske, men det er mere for sportens skyld, for egentlig mener du, at fisk de lugter.

Hvem er det lige, der kan sushi?
Fiskefrikadeller lugter, om de er varme eller kolde!
Der er ben i alle typer af fisk, som man skal igennem i en fiskeret.

Hvis det er nogle fordomme, som du går med, så er det fordi, at du aldrig har besøgt et sted, hvor de er gode til ikke bare at tilberede fisk, men også lave det på en måde, som der resulterer i udsøgte retter.

Nu kan man efterhånden få fisk til at ligne mange andre velkendte retter, men vi anbefaler, at du prøver fiskeretterne af, som de var tiltænkt, at de skulle være.

Fiskerestauranten kan få dig til at holde af fisk

Der lugter ikke sådan et sted ligesom hos en fiskemand, og hvis du er lidt eventyrlysten og prøver sig frem på menukortet, så vil der nok være noget, som der falder i din smag.

Det er – vitterligt uden ben i, og så kan man fremhæve smage fra andre ingredienser, som man serverer sammen med maden.

Du skal også tænke på, at det er sundt at spise fisk, og så bliver man mæt på en helt anden måde, når man spiser fisk moderat.

Ved mødet med disse fiskeretter kan det ende med, at man bliver inspireret til at lave egne fiskeretter derhjemme, for det kan jo være, at det netop var fordi, man var dårlig i et køkken med fisk, at man ikke havde fået smag for det før.

Flere Nyheder