Få hjælp til rygproblemer hos din lokale kiropraktor

30 september 2019
admin

Har du problemer med ømme, spændte muskler, fastfrosne led, og en oplevet skævhed i din ryg? Så kan du med stor sikkerhed få hjælp og lindring hos en kiropraktor.

Kiropraktoren i Hammel – professionel behandling fra start til slut

Hvis du leder efter dygtige kiropraktorer fra en klinik placeret i det midtjyske, kan du med fordel lægge vejen forbi Kiropraktoren i Hammel. Hos Kiropraktoren i Hammel finder du udelukkende veluddannede kiropraktorer fra universiteter i Danmark, England og USA. Uddannelsen til kiropraktor er en femårig universitets uddannelse, efterfulgt af et år i turnus hos en autoriseret kiropraktor. Du er, med andre ord, i sikre hænder hos Kiropraktoren i Hammel – og det er din rygsøjle også.

Hos Kiropraktoren i Hammel arbejdes der holistisk med kroppen – det vil sige, at kiropraktoren anerkender en sammenhæng mellem de forskellige dele af det menneskelige bevæge apparat. En skævhed i bækkenets stilling kan føre til nakkesmerter, lige som en ankelskade kan medføre nedsat mobilitet i hoften.

Når du møder op til din første aftale hos Kiropraktoren i Hammel, vil du modtage en grundig udredning og en samtale om din sygehistorie. Det er vigtigt for kiropraktoren at kende dig og din historik samt at skabe sig et overblik over dine fysiske dispositioner. Derfor vil der, om nødvendigt – blive foretaget en røntgen undersøgelse, som kan afsløre eventuelle skjulte skader eller tilstande. Det kan være en ansats til diskusprolaps, en begyndende Scheuermann, eller en mindre piskesmælds skade i din nakke.

Røntgen undersøgelsen foretages på professionel vis, og suppleres med palpation – det vil sige, en undersøgelse, hvor kiropraktoren ved hjælp af hænderne mærker efter hvorledes din rygsøjle bevæger sig. Du kan være sikker på en grundig og professionel behandling af dine problematikker, hvis du vælger Kiropraktoren i Hammel.

Du kan læse mere, og booke tid til en konsultation hos din kiropraktor i Hammel, på kiropraktoren-hammel.dk

Flere Nyheder