Få hjælp til at løse dine problemer hos en psykolog på Frederiksberg

02 juni 2022
Kamilla Tolnø

editorial

Går du og kæmper med problemstillinger som ikke synes at have en mulig løsning? Er du fanget i uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre som holder dig fast et sted du ikke ønsker at være? Eller er du led og ked af at skulle være hæmmet af depression eller angst, som gør det vanskeligt at fungere i hverdagen? Så bør du måske opsøge en psykolog.

Kan jeg gå til psykolog når jeg ikke er psykisk syg?

I modsætning til hvad mange tro, kræver det ikke en diagnose eller en henvisning fra din egen praktiserende læge at gå til psykolog. Du skal blot kontakte en autoriseret psykolog og bestille en tid til en indledende konsultation.

Hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit job, eller er medlem af Sygeforsikringen Danmark, vil du kunne opnå tilskud til dækning af omkostninger i forbindelse med et et psykolog behandlings forløb. Og det kan godt betale sig at lade et antal psykolog sessioner danne afsæt for de livsændringer du ønsker at gennemføre.

psykolog frederiksberg

Hvad laver en psykolog?

De fleste psykologer arbejder med samtale baseret terapi ud fra kognitive eller metakognitive principper. Nogle psykologer opererer også med eksistentiel psykologi – og så findes der gestalt terapeuter samt psykologer som benytter sig af Freuds eller Jungs psykoanalytiske metoder.

Som regel vil en dygtig psykolog være velbevandret inden for visse områder, og applicere den metode som matcher dine behov i videst muligt omfang. Et behandlings forløb vil altid skræddersys dine unikke og individuelle problematikker og dispositioner, og din psykolog vil selvfølgelig altid sørge for at føre journal over dine fremskridt undervejs i forløbet.

Hvor kan jeg finde en god psykolog på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en autoriseret psykolog på Frederiksberg, som kan hjælpe dig gennem din krise, kan du med fordel besøge Niels Hellevad Jensen – læs mere på psykologhuseticity.dk.

Flere Nyheder