Få hjælp til at bevare bisserne hos din lokale tandlæge

05 april 2020
Astrid Pedersen

Har du gennem de seneste år haft alt for travlt til at gå til tandlæge? Er det lidt svært at overskue at skulle ringe til tandlægen og aftale en tid til kontrol eftersyn og tandrensning – og kan det være vanskeligt at skulle afse tid til at besøge tandlægens klinik?

Så er der gode nyheder. For ved hjælp af moderne teknologi kan du nu booke tid via tandlægens egen hjemmeside – og de fleste tandlæger har fleksible åbningstider, så du kan blive behandlet næsten når det passer dig. Faktisk er der ikke rigtig nogen gode undskyldninger for at springe det årlige eller halv årlige tandlæge besøg over – og kun gode grunde til at komme af sted!

Jeg har ikke råd til et tandlæge besøg

Kniber det med økonomien i en grad, så du ikke føler du har råd til at få efterset og renset dine tænder? Så har du hos langt de fleste tandlæger mulighed for at benytte dig af fordelagtige afdrags ordninger, således at du ikke behøver at erlægge det fulde beløb på én gang. Samtidig er prisen eftersyn og tandrensning reguleret, og en del af den dækket af den offentlige sygesikring.

Dette betyder, at et rutine tjek hos tandlægen aldrig kommer til at koste en bondegård. Du skal også tænke på, at det hurtigt kan blive dyrere for dig at springe tandlæge besøget over. Når først tandpinen melder sig på banen, kigger du potentielt på langvarige og omkostningstunge behandlings forløb. Og så ville du nok ønske, at du havde punget ud til et tandeftersyn og en tilhørende rensning af tænder.

Hvor kan jeg finde en god tandlæge på Amager?

Bor du på Amager, og leder du efter en fast tandlæge i nærheden af din bopæl, kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz – læs mere på https://tandlaege-amager.dk/ 

Flere nyheder