Få et Hollywoodsmil

21 september 2021
Lykke Holzmann Søby

Blegning af dine tænder er en af ​​de enkleste og hurtigste måder at forbedre dit smil på. At ville have hvidere tænder er ganske normalt, fordi der er så mange elementer i dagligdagen, der kan føre til overfladepletter og misfarvning. Overfladepletter kan skyldes dagligdags ting som kaffe, sodavand og eller sunde fødevarer som bær.

Hvorfor har tænderne brug for blegning?

Andre former for misfarvning går under overfladen af ​​dine tænder og skal behandles anderledes end overfladepletter. Hvis du har overfladepletter, som du vil fjerne fra dine tænder, er det en god ide at besøge en professionel tandklinik. Det giver som udgangspunkt det bedste resultat, selvom der da også findes måder at gøre det på derhjemme. Men det resultat du får ved at blege tænderne derhjemme versus hos en professionel tandklinik, vil dog variere dramatisk. Læs her for at finde ud af mere om de resultater, du kan forvente af hver mulighed, og beslut derefter, hvilken der er den rigtige for dig.

Professionel blegning

Professionel blegning er en proces, der udføres på tandklinikken af en tandlæge. De resultater, du kan forvente af tandblegning her er meget mere dramatiske, end du får hvis du gør det hjemme hos dig selv. Når du vælger professionel tandblegning, kan dine tænder hvides op til ti nuancer på så lidt som 60 minutters behandling. Du kan også forvente længerevarende resultater, når du vælger professionel tandblegning frem for hjemmeblegning.

Hvilken mulighed der er den rigtige for dig?

Den rigtige blegemulighed for dig afhænger af hvad det er du vil med resultatet. Hvis du gradvist og lidt vil blegne dine tænder, kan tandblegning og mundskyl bruges til at gøre dine tænder hvidere. Hvis dit mål er at fjerne så mange overfladepletter som muligt og få det hvideste smil, så er professionel blegning den bedste løsning.

Dyrt, men mere effektivt

Professionel tandblegning er en omkostningseffektiv kosmetisk tandbehandling, der kan give dig dramatisk hvidere tænder på kort tid. Hvis du vil have dramatisk hvidere tænder, bør du få bleget dine tænder hos tandlægen. Du kan maksimere og udvide dine professionelle blegningsresultater med daglig pleje derhjemme såsom ved brug af tandblegning og mundskyl.

For professionel blegning af tænderne, besøg https://ebdent.dk/ 

Flere Nyheder