Få en kulinarisk oplevelse på lokale restaurant

14 april 2020
Astrid Pedersen

Uanset hvor i landet du bor, har du sikkert en gang imellem lyst til at besøge en rigtig lækker restaurant. Altså ikke bare en tur ned på den lokale grillbar eller pizzeriaet nede på hjørnet for at købe fast food – nej, på en ægte restaurant hvor man spiser vel tilberedte retter, serveret ved bordet af tjenere, med kniv og gaffel. Og så gør det selvfølgelig ikke noget hvis det delikate måltid er ledsaget af udsøgte vine eller andre drikkevarer man i lighed med maden ikke lige får til daglig.

Find din lokale gourmet restaurant i Tønder eller Fredericia

Er du bosiddende langt uden for de større byer, kan det godt være lidt op ad bakke at finde en restaurant med de store kulinariske tilbud. Men er du så heldig at holde til i nærheden af enten Tønder eller Fredericia, har du faktisk en vaske ægte gourmet restaurant lige rundt om hjørnet.

Restaurant konceptet Restaurant ROS er nemlig opbygget, ejet og drevet af to mester kokke med en fortid i køkkener tilhørende nogle af Danmarks mest velrenommerede og ansete restaurantioner – her under Søllerød Kro, Brdr. Prices Restauranter, og den kendte københavnske restaurant kæde Cofoco. Med sig hjem til det sønderjyske har kokke duen taget de mange erfaringer ud i den finere køkkenkunst, og formået at omsætte den til det som de selv kalder for ”gourmet mad i øjenhøjde”.

Dette betyder, at du hos Restaurant ROS kan få en lækker gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, med velsmagende gourmet retter tilberedt ud af friske, lokale råvarer – til en aldeles rimelig pris. Hos Restaurant ROS er filosofien nemlig, at alle skal kunne have råd til at smage frugterne af finere madlavning. Og derfor kan du med sindsro bestille bord til hele familien hos Restaurant ROS i Tønder eller Fredericia via hjemmesiden https://restaurantros.dk/fredericia/ 

 

Flere nyheder