En øre- næse- halslæge kan hjælpe på bestemte områder

21 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis der skulle være en af dine sanser, som du blev nødt til at give afkald på, hvilken en skulle det så være?

Der er ikke så mange, der vil gå med til at leve uden deres søn, men det er heller ikke sjovt ikke at kunne høre noget, og et liv uden at lugte er heller ikke sjovt, og det samme gælder med ikke at kunne smage noget.

Det er ofte de her sanser, som vi ser på, når man laver det tankeeksperiment, hvad man ville vælge at undvære, hvis det skulle være, for de sanser betyder så meget for os.

Det med at føle kan man gøre over det meste af kroppen, men ikke at se noget bliver set som et stort handicap, og alle andre sanser bliver endnu skarpere, fordi de skal opveje manglen på synet; og det samme sker. når vi mister en af de andre sanser.

Derfor kan det være en af årsagerne til, at man har læger, der har specialiseret sig i ører, næse og halsen.

image

Eksperten i form at en øre næse halslæge kan hjælpe dig

Rent fysisk fylder de her sanser ikke meget på vores krop, men de er med til at hjælpe os med at navigere i vores verden, og de fylder rigtig meget rent sansemæssigt, som det er lidt mere svært at måle.

Desværre kan man så blive ramt af mange ulykker og sygdomme i specielt ørene, halsen og næsten, hvor man måske skal have en operation eller noget medicin for at komme det til livs.

Således har man læger, der har slået sig på at gøre noget ved den slags, da det både er nogle spændende områder, men det er også steder, som mange mennesker gerne vil have en specialist til at hjælpe dem, så det er tit, man bliver henvist til sådan en.

Flere Nyheder