Effektiv velvære med zoneterapi

07 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du lyst til at gøre noget rigtig godt for dig selv og din krop? Så bør du overveje et behandlings forløb med zoneterapi.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi kaldes også for refleksologi, og er en behandlings form som tager udgangspunkt i antagelsen om at samtlige organer har et reflekspunkt. Kroppens reflekspunkter er fortrinsvis placeret under fødderne, og derfor består en zoneterapi behandling i en række tryk og greb centreret omkring fødder og tæer.

Til forskel fra en fod massage har en behandling med zoneterapi til formål at lindre smerter eller rette op på ubalancer andre steder i kroppen end lige præcis fødderne.

zoneterapi

Det er heller ikke nødvendigvis videre behageligt at modtage zoneterapi, idet reflekspunkterne godt kan være endog særdeles ømfindtlige. Og hvor en almindelig fod massage ikke vil have nogen effekt ud over at efterlade dine fødder ganske afslappede, vil du kunne mærke de langsigtede virkninger af en god zoneterapeutisk behandling i mange uger, måske endda måneder, efter din zoneterapi session.

Hvem kan have glæde af zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlings form som har mange mulige anvendelses områder. Mange mennesker som døjer med autoimmune lidelser og der af følgende inflammatoriske tilstande i kroppen, kan få rigtig meget ud af en behandling med zoneterapi. Det drejer sig eksempelvis om gigt, allergi, mange mave og tarm sygdomme samt betændelse i blære eller urinveje.

Der ud over er zoneterapi eminent i forbindelse med stress behandling, idet det er muligt ved hjælp af zoneterapi at rette op på de ubalancer som længere varende stress kan have påført kroppen. Og du vil med zoneterapi kunne opnå mere overskud i hverdagen, da behandlingen genskaber din krops naturlige harmoni.

Du kan altid bestille en tid til zoneterapi hos Klinik Velvære, som har sin beliggenhed centralt i Odense. Klik ind og læs mere om Klinik Velvære på https://klinik-velvaere.dk/zoneterapi/.

Flere Nyheder