Den vigtige fremgangsmåde ved skulderproblemer

23 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Når man mistænker, at der er problemer med skulderen, som der ikke lige skyldes, at man har lavet en forkert bevægelse, forstrakt en muskel en anelse uheldigt, eller man bare har fået et mindre slag på den, som vil hele med tiden, så er det vigtigt at iværksætte en proces i denne forbindelse.

Som det første skal man gøre op med sig selv, at det her er et umiddelbart tilbagevendende problem, som der ikke bare er en mild skavank, der løser sig selv.

For man er måske den type, som der ikke går til doktoren med det samme, selvom det er gratis, fordi man ikke vil spilde tid på det eller fremstå klynkende.

Men man vil nok takke sig selv, hvis man gik til lægen tids nok, så problemet ikke blev kronisk, og det er det første, der skal ske, så lægen eventuelt kan sende dig til en specialist for skulderproblemer.

Det kunne være ved at henvise til https://reumatologiklinikken.dk/skulderklinikken/

De næste skridt ved problemet med skulderen

Når man så er ankommet her, så skal man jo se på, hvad der er problemet og derved stille en diagnose, for man kan jo tro, at der er tale om et givent problem, som man kan forveksle med et andet.

Så begynder man en behandling, og det kan være sådan en, hvor man skal dukke op til nogle behandlingssessioner, hvor man får rettet skulderen til, mens man måske laver nogle skulderøvelser derhjemme.

Det vil nok også være på sin plads, at man fortsætter med de øvelser derhjemme, og så kommer man nok op til kontrol af skulderen, så man kan sige, om problemet er løst eller ej.

Man kan måske også få at vide, hvad det er, som man skal undgå, hvis man skal få samme problem igen, og hvad man generelt bør gøre for at holde skulderen ved lige.

Flere Nyheder