Bestil tid til akupunktur i Valby her

27 juni 2022
Silje Hansen

editorial

Akupunktur er en populær behandling i store dele af verden. Akupunktur kan hele skader og smerter i kroppen muskler og led. Det kan f.eks. være ideelt at vælge akupunktur, hvis du har en tennisalbue, eller skader i kroppen. Det kan både være fysiske smerter eller psykiske smerter. Det er også ideelt at vælge akupunktur, hvis du lider af stress. 

Det skyldes at akupunktur også stimulerer blodcirkulationen. Det har blandt andet en positiv effekt, hvis kroppen er stresset eller du har forhøjet blodtryk.

Hvis du ønsker at prøve akupunktur, kan du være helt tryg, uanset hvilken klinik du vælger. Det kræver nemlig at man er certificeret og uddannet til at udføre akupunktur. 

Du kan enten blive henvist af din læge til akupunktur, eller du kan bestille en tid uden en henvisning.

Akupunktur Valby

Hvad går akupunktur ud på?

Akupunktur er en behandling, hvor man blandt andet anvender helt tynde nåle til at behandle med. Det er ikke en behandling som gør ondt eller giver smerter. Du vil faktisk ikke kunne mærke disse nåle, når de bliver stukket ind under huden på dig.

Når du ankommer vil du blive spurgt nærmere ind til de gener og smerter, som du oplever i kroppen. Det er for at behandleren kan planlægge en behandling om et koncentreret område. Det giver som regel også den bedste effekt. 

Når selve behandlingen er i gang, så foregår det typisk på en briks. Det kan også være på en stol, hvis det f.eks. bare et område på hånden der skal behandles. 

Hvilken klinik i Valby tilbyder den bedste akupunktur behandling?

Hvis du leder efter en klinik der er specialiseret i akupunktur i Valby, kan du med fordel bestille en tid hos aku-punkturklinik.dk. De er kendt for at have et godt ry, og yder en fantastisk service. Du er derfor i gode og professionelle hænder.

Flere Nyheder