At sortere i rådene fra en kostvejleder

30 september 2019
admin

Nogle mennesker forestiller sig en kostvejleder som en art diktator, der ligger inde med alle svarene til, hvordan du sammensætter en rigtig kost, der passer til dig.

Det er da klart, at hvis du har levet usundt længe og gerne vil spise lidt sundere, måske kombineret med noget motion, så skal du klart lytte til en kostvejleder.

Men husk på, at du ofte selv har hyret denne kostvejleder ind, så det er op til dig at vælge, om du vil lytte til vedkommende eller ej.

Selvfølgelig vil det dog nok være penge ud af vinduet, hvis du ikke følger vedkommendes råd, men i sidste ende er det jo dine penge – og dit liv – så det er helt op til dig at bestemme, hvad du vil lytte til og ej.

Dog er det smartest at være åben overfor sådan en kostvejleder og ikke bare hyre en for at høre, om vedkommende “tager fejl”, eller man alligevel kan bevise for ens nærmeste omgangskreds, at det ikke var noget for en, men at man så kan forsvare sig med, at man i det mindste forsøgte.

Desværre viser det sig jo netop, at de fleste af os godt ved, at vi lever usundt og burde spise og indtage forskellige former for mad anderledes, end vi gør allerede nu.

Men vi er så meget vanedyr, at det kan være så svært at ændre disse vaner og endda bare en smule, specielt hvis man ikke har en motivation eller motivator til at hjælpe en med dette.

Sådan en kan en kostvejleder netop være, der følger dig på vejen og sammen sørger for, at I når det rette sted hen.

Og hvem skal så være den rette kostvejleder til dig?

Hvis du spørger os, så skal du helt klart vælge https://www.frededamgaard.dk/ for at få de bedste resultater for dig.

Flere Nyheder